Läger

Perfekt för Konfirmation, förening & grupper

Är du ute efter att hitta ett stort hus med plats för många, och som dessutom har matsal och eget kök? Då har du hittat alldeles rätt. Eftersom Masmästarens lägergård lämpar sig till stora och små grupper, med dess flexibilitet att boka på fler bäddar i vandrarhemmet bredvid kan utgångspunkten för lägerplaneringen inte blir annat är bra. Lägret kan göras enkelt och i sluten grupp genom att laga maten helt själva. Det går också att göra en kombination och till exempel boka lunch och middag hos oss och ordna övriga måltider på egen hand. 

MASMÄSTAREN är Uskavis lägergård. Huset har 34 bäddar, storstuga/konferensrum, kök som är utrustat med varmluftsugn, stekbord, spis, diskmaskin (för storhushåll) och porslin för 50 personer. På nedre botten av Masmästaren finns 3 rum med 4 bäddar i varje. På övervåningen finns 6 rum. 5 rum med 4 bäddar och 1 rum med 2 bäddar. Det finns även en lillstuga inredd med soffgrupper och TV. Masmästarens logement är endast öppet från april till september. Däremot går det bra att hyra köket och matsalen året om.

Kudde och Täcke finns i alla sängar – lakan tar man med själv eller hyr av oss.

Uskavi står för förbrukningsmaterial så som städmedel, diskborste, disktrasor, diskmedel m.m.

GRUVFOGDEN är Gårdens vandrarhem. Här är standarden något bättre än i Masmästaren. Alla rum har egen toalett och tvättställ. Duschar och tillgång till kök finns på husets nedre botten. Gruvfogden ligger 40 meter ifrån lägergården och har 48 bäddar på 12 rum. Dessa bäddar går att boka/person och natt. Alltså kan man hyra Masmästaren och sedan lägga till några få eller fler bäddar i detta hus. 

Sedan går det såklart bra att enbart hyra rum i Gruvfogden och äta alla måltider på lägret hos oss. 

HYTTDRÄNGEN ligger ett stenkast från Lägergården. Huset har 4 stycken mysiga tvåbäddsrum med delad toalett. Som ett komplement av bäddar finns Hyttdrängen, eller för att enbart hyra.

Totalt på Uskavigården finns 154 bäddar uppdelat på lägergården, vandrarhemmet och stugbyn, därför har vi kapaciteten att ta emot stora som små grupper.

Självhushåll

Helpension

Pris: Från 460 kr/pers/dygn

”Har varit med på läger i 15 år och ingen annan stans har vi blivit serverade så vällagad och god mat som på Uskavi” – Frida, Präst i Svenska kyrkan.

”Vår organisation är jobbar med unga personer med allergier. På Uskavi hanterades vår långa allergilista jättebra. Allt var tydligt uppmärkt och inga som helst konstigheter med varken mat eller logi” – Unga Allergiker