Uskavigården

Ditt smultronställe i Bergslagen

USKAVIGÅRDEN

Information gällande covid-19

Vi agerar utifrån Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsens rekommendationer.

Receptionen

I receptionen är MAX 2 personer välkomna in åt gången. Vi önskar att endast en/familj går in och handlar glassen eller checkar in etc. 

Möjlighet att tvätta och sprita sina händer finns i receptionen, men också i huvudbyggnaden.


Restaurang

Vi har öppet i restaurangen. MAX antal som vi kan ha sittandes åt gången är 50 personer. Våra bord har 1,5 meter mellan varje och det är endast 2 stolar vid varje bord. Vid entrén finns möjlighet till att tvätta och sprita händerna. Vi har markeringar på golven som ber er att hålla avstånd och att inte skapa trängsel. 
Vid entrén uppmanar vi våra gäster att ej gå ut samma väg som man gick in utan att gå ut genom altandörren runt hörnet inne i matsalen. 

Det går givetvis bra att sitta ute och äta. För att minsta trängsel inne kommer vi placera en diskvagn ute så att man slipper gå in med brickan. 

Handsprit finns vid kassan och vid salladsbuffén. 

Camping & stuggäst

Ni bor i ert ”egna” hem antingen i er husvagn/husbil eller i en av våra välstädade stugor. Här bor du minst lika tryggt som hemma.

Våra servicehus med duschar och toaletter kommer stärkas upp med extra insatt städning. Vi kommer placera ut desinfektionsmedel som ni som gäst kan använda och vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besöket i servicehusen.

Campingens faciliteter har lås med kod. Endast våra betalande gäster kommer att ha tillgång till servicehuset.

Kyrkan

I kyrkan är varannan bänk ihopskjuten med den främre för att bänkraden ej ska kunna användas. 
MAX antalet besökare i kyrkan är 50 personer på hänvisade platser. Bänkarna har skyltar om hur många som kan sitta på varje bänkrad – d.v.s. 2-3 stycken.
Handsprit finns vid ingången

Avbokningar/Ombokningar

Tillsvidare gäller våra ordinarie avbokningsregler. Om myndigheterna kommer fram till nya rekommendationer som kommer påverka din bokning hos oss kommer vi agera utifrån detta