Uskavigården Stugby

Boende i Stugby

 Uskavi boende stuga i stugby.
Låt stressen sköljas bort av lugnet på Uskavigården, vår, sommar, höst och vinter!
 
Sjön skvalpar fridfullt ett stenkast från ytterdörren. Björkarna susar i vinden och den förtrollande Bergslagsmiljön är nära.
I en stuga hos oss finns allt du behöver för en längre tids vistelse, men också för endast en natt.
Stugorna är populära för den enskilda besökaren, för arbetande ute på jobb och för läger.
BAC54AC6-0B2C-4FB7-9D9A-9DC23ACF6325_1_201_a
F247AFFD-0F21-450E-9712-671C362F80D3_1_201_a


Boende i Strandstuga

De åtta Strandstugorna passar bra för familjen. Lekplats finns precis i närheten med pick-nick bord för föräldrarna att dricka kaffe när barnen leker under uppsikt. Badplatsen är ca 50 meter från ytterdörren.

Samtliga stugor har ramp upp till ytterdörren. Inne är dörrarna in till badrum, allrum/kök och ett av sovrummen breddade och trösklarna är borttagna. 

I varje stuga finns tre (3) sovrum. Två (2) av rummen har två enkelsängar och ett (1) av rummen har en våningssäng. Köket är fullt utrustat och badrummet har WC, tvättställ och dusch.

Priser Strandstuga

Boende i Kolstuga

Våra fyra Kolstugor står på rad med utsikt över norra delen av sjön Usken. Här kan du avnjuta ditt kaffe på altanen som vetter ut mot sjön. Dessa stugor passar perfekt till småbarnsfamiljen (Lekplats och kiosk finns nära) eller för paret som vill bo bekvämt i stuga.

Stugorna har två sovrum,  med två enkelsängar per rum. Köket är fullt utrustat och badrummet har toalett, tvättställ och dusch.

Priser Kolstuga